Što se to tamo kuha


Brankica Iris strastvena je sakupljačica kuharica i recepata svih vrsta. Ljubiteljica je životinja, etnologije, antikviteta i rukotvorina koje najčešće pronalazi na Hreliću, hrvatskom popularnom buvljaku.

Slobodno vrijeme, osim za pripremu slastica, koristi za čitanje, slikanje i izradu različitih predmeta koje s radošću poklanja svojim prijateljima.

Uživajte u zaboravljenim mirisima i okusima hrvatske tradicijske nacionalne kuhinje. Čitajte kako su se nekad pripremale anđeoske kocke, i Maksov kolač, i Iločanka, i savijača od višanja, turopoljska študla, pa pita od jagodih i trešnjih, šnite i Vlasta i Esterhazi, ali i mala prhka orehnjača moje mame i gibanica moje bake, od pudinga i apikozen puding i biskvit puddinga, pa berg koh i blamaža koh i dobar starinski koh od riže i jabuka

Dobrodošli u gastronomski kutak KroNlanda!

Get new recipes delivered to your inbox.